Lucky Kahindi Kazungu

 
 
 
Afbeelding invoegen
 
Jongen: Lucky Kahindi Kazungu
 
Lucky is op 8 april 2003 geboren. Hij is atletisch, respectvol, grappig en erg sociaal. Lucky houdt van dieren (hij heeft een duif als huisdier), dansen, gymnastiek en van voetbal. Hij wil later graag ingenieur worden.
Op school presteert hij gemiddeld
 
Lucky heeft nog 3 broers en een zus. Zijn ouders zijn overleden toen hij nog erg jong was. Zijn vader aan tuberculose en zijn moeder werd op kerstavond dood in haar bed gevonden. Hij was toen nog te jong om naar school te gaan. Zijn oma (toen bijna 80 jaar) kreeg op dat moment de zorg over al de kinderen. Juist vanwege haar leeftijd was het voor haar onmogelijk om voldoende geld te verdienen om voor de kinderen te zorgen. Lucky en zijn broers en zus hadden toen een zware tijd. Vaak was er geen eten. Het huis waar ze in woonden was eigenlijk een bouwval. Al deze omstandigheden zorgde er voor dat Lucky vaak ziek was.
 
Lucky woont samen met zijn broer Shukrani en zijn zus (Mariam) in het Trots Foundation Centre en het gaat goed met hem. Mede dankzij de steun van zijn steunouders.
 

 
Lucky wordt volledig ondersteund door familie Kerstens ('s Herenberg) en familie Blom-Den Balvert (Didam)