Diani Childrens Village

 
Het eerste project van de Fahari Foundation was het laten schilderen van het kinderhuis Diani Children’s Village.
 
Gelet op de doelstellingen van onze stichting zijn er meerdere partijen blij met deze actie;
- het kinderhuis; wordt geschilderd
- de lokale verfleverancier; extra omzet zodat zijn bedrijf ook kan groeien
- schildersbedrijf; extra werkgelegenheid voor de schilders
 
Het kinderhuis was zo door de jaren van gebruik dringend toe aan een likje verf. Dankzij uw steun en gulle donatie konden we in augustus 2010 het kinderhuis laten voorzien van leuke vrolijke kleuren zodat de kinderen weer met plezier in onderandere hun slaapzalen konden komen.
Een hele verbetering!
Tijdens onze aanwezigheid daar werd er een start gemaakt met het schilderen (zie de foto's)
 
Van het door de Fahari Foundation beschikbaar gestelde geld aan Diani Childrens Village wordt er ook een speeltoestel gemaakt (door de eigen timmerman van het kinderhuis), worden muskieten netten gekocht en werden noodzakelijke reparaties aan de wanden gerealiseerd.
 
Over dit huis:
 
Het kindertehuis "Diani Children’s Village" is in 1994 opgestart om weeskinderen, verwaarloosde en verlaten kinderen een thuis te bieden. Het project voorziet in de basisbehoeften: gezondheidszorg, onderwijs, recreatie, mogelijkheden om vaardigheden te ontwikkelen e.d. Hiermee krijgen de kinderen hoop en een goede basis voor een onafhankelijk leven in de toekomst.
Diani Children’s Village is officieel geregistreerd als kindertehuis en wordt op een vrijwillige basis gerund. Gedurende de afgelopen jaren is het project geleidelijk aan gegroeid in capaciteit en kwaliteit. De kinderen blijven normaal gesproken in het huis tot ze het in hun latere tienerjaren kunnen verlaten, of tot ze volwassen genoeg zijn om voor zichzelf te zorgen.
 
Klik hier voor foto's van het kinderhuis en zie zelf wat we met uw geld hebben kunnen doen.
logo diani childrens village
 
Doneren?