Evans Masha

 
 
 
 
 Afbeelding invoegen
 
Jongen: Evans Masha
 
Evans is op 21 februari 2006 geboren.
 
Hij is stoer, stil, slim, erg beleefd en soms spraakzaam.
 
Evans is een van de slimste kinderen in het project en wil altijd de nr. 1 van zijn klas zijn. Hij is in alle vakken goed maar vindt zelf rekenen, wetenschap en talen het leukst. Al vanaf jonge leeftijd kon hij zich heel goed verstaanbaar maken in het Engels.
 
Hij houdt van zandkastelen bouwen, schommelen, dansen en zingen. Als hij later "groot" is wil hij graag piloot worden.

 
 
Bij de geboorte van Evans was zijn moeder nog erg jong en kon niet voor zichzelf en Evans zorgen. Zijn vader zei niet verantwoordelijk te zijn voor de zwangerschap. Na de geboorte van Evans is zijn moeder met onbekende bestemming vertrokken en heeft Evans bij zijn oma achtergelaten. Omdat zijn oma al erg oud, arm en zonder vast inkomen was, was het heel moeilijk voor haar om voor Evans te zorgen. Dat was ook de reden dat Evans, totdat hij werd opgenomen in het project van de Fahari Foundation, nooit naar school was gegaan. De vader van Evans heeft, tijdens een rechtszaak, officieel laten vastleggen dat Evans zijn zoon niet is. De oma van Evans heeft, zo goed en zo kwaad als het ging, voor Evans gezorgd.

 

Op dit moment woont Evans in het Trots Foundation Centre en worden zijn levensbehoeften en scholing gedeeltelijk gesponsord.


 

 
 
Evans wordt volledig ondersteund door Fam. Tanghe uit Wervik (België), Familie N. v/d Meer (Schaijk) en Mevr. M. Grätz (Duiven)