Doelstelling 2017

                                                 
Naast de belangrijke taak om voor elk weeskind die in ons project zit in het Trots Foundation Centre (TFC) op Bomani (Mtwapa, Kenia) steunouders te vinden liggen er nog een grote uitdagingen voor ons!
 
Hieronder een opsomming van de diverse uitdagingen die wij dit jaar het liefst zouden willen afhandelen:
 
- Er moeten zonnecollectoren op het dak van het TFC komen. Dit om niet afhankelijk te zijn van de elektriciteitsmaatschappij. De stroom wil nog als eens uitvallen in Kenia. Zonnecollectoren zorgen er ook voor dat de kosten voor het TFC omlaag gaan.
 
- Er is dringend behoefte aan verblijfsruimten voor de begeleiding van de kinderen in het project. Tot dusver mocht een gedeelte van de begeleiding in dezelfde ruimte als de kinderen slapen maar nieuwe regelgeving bepaalt dat (ook i.v.m. de privacy van de volwassenen) er verblijfsruimten bij moeten komen. Deze ruimten moeten op de eerste verdieping gerealiseerd worden. Een uitbreiding van het TFC met een complete eerste verdieping stond al op het "verlanglijstje" van ons en de fundamenten van het gebouw zijn er al op gemaakt.
 
- Op de eerste verdieping moet er, volgens Keniaanse regelgeving, ook een "ziekenboeg" komen waar de kinderen die griep of malaria hebben rustig kunnen herstellen zonder de kans dat ze anderen kunnen aansteken.
 
 - Om medische calamiteiten het hoofd te kunnen bieden, moet er een medisch fonds komen om adequaat te kunnen reageren op calamiteiten.
 
 
 
 
 
Bent u in de gelegenheid om ons met een van bovenstaande punten te helpen of kent u iemand of een bedrijf die dat zou kunnen?  Neem dan svp contact met ons op
 
Namens de kinderen in het project: Asante sana! (Keniaans voor; Hartelijk bedankt!)